Auto huren binnen 1 minuut geregeld!
T. 0180 – 201 201

Binnen 1 minuut gereserveerd

Geen moeilijke procedures bij DW Autoverhuur. Een telefoontje is voldoende om een auto te reserveren. Ook kun je vanaf nu reserveren via de website! Vul het formulier in en je ontvangt van ons een mailtje ter bevestiging.

Flexibele openingstijden

Bij DW Autoverhuur kun je via de website altijd reserveren op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Door onvoorziene omstandigheden kunt u de gereserveerde auto’s ophalen op een ander adres dan u gewend bent. U kunt terecht aan de Randweg 12, 2941 CG  Lekkerkerk  op de volgende tijden

Ma t/m Vr: 08:00 t/m 17:00
Zaterdag:   08:00 t/m 09:30
Zondag: Gesloten

 Retourneren van de gehuurde auto kan 24 uur per dag, 7 dagen per week

Wagenpark
Het wagenpark van DW Autoverhuur uit Lekkerkerk. Kiezen voor DW Autoverhuur is kiezen voor vrijheid, gemak, kwaliteit, service en een breed aanbod aan huurauto’s. DW Autoverhuur uit Lekkerkerk heeft een jong wagenpark en alle huurauto’s zijn technisch goed onderhouden. Zo kunt u altijd zorgeloos op weg. Wanneer u gaat verhuizen of om een andere reden ruimer vervoer nodig heeft kunt u bij DW Autoverhuur terecht voor bestelauto’s (vanaf 3m3) of zelfs voor een bakwagen met laadklep (25m3).

Rijbewijs
U bent bevoegd om met uw normale B-rijbewijs hierin te rijden. Onze bakwagens zijn dus ideaal als u een grote lading te vervoeren heeft of als u gaat verhuizen. Er zijn ook steekwagens en andere handige attributen aanwezig op het wagenpark die verhuizen makkelijker maken. Een wagen huren is mogelijk van één dag tot enkele weken. De vrachtwagens voldoen aan de moderne hedendaagse eisen. Met onze ervaring en de hoge kwaliteit van ons wagenpark, willen we u graag kennis laten maken met vrachtwagen verhuur. U kunt bij ons online op de website de te huren auto’s bekijken.

Autoverhuur snel geregeld in de Krimpenerwaard vanuit Lekkerkerk