Autoverhuur in de Krimpenerwaard – Lekkerkerk bij Dirk de Wild’s DWAutoverhuur

Dirk De Wild Autoverhuur, een bekende naam in de Krimpenerwaard.
Vroeger van De Wild Sneltransport en tegenwoordig zijn wij bekend van Dirk de Wild Autoverhuur. Onze kracht in de autoverhuur is het aanbieden van diversiteit, flexibiliteit en
maatwerk. Kortom, uw wensen staan bij ons centraal.

Bakwagen of Bestelbus huren met lage borg
Zoekt u een autoverhuurbedrijf in Krimpen, Capelle, Lekkerkerk, Ouderkerk of Schoonhoven. Dat is DW Autoverhuur uw adres. Bij DW Autoverhuur betaalt u ook nog eens een lage borg!

Autoverhuur snel geregeld met lage borg!

Bel 0180 201 201 en regel binnen 1 minuut een bestelbus, bakwagen, personenbus, personenauto of cabrio bij DWautoverhuur. Ook kunt u reserveren via deze website.

Autoverhuur aan bedrijven

Heeft u op korte termijn voor uw bedrijf een bakwagen of een bestelbus nodig? Wij verhuren aan de zakelijke klant. Zowel voor de korte of lange termijn, wij bieden u alle mogelijkheden aan. Autoverhuur Dirk de Wild biedt het allemaal.

Autoverhuur aan particulier

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een bakwagen of een bestelbus nodig? Heeft u binnenkort een familieuitje of wil u van de zon genieten? Wij verhuren ook aan particuliere klanten. Zowel voor de korte of lange termijn, wij bieden u alle mogelijkheden aan.  Autoverhuur Dirk de Wild biedt het allemaal.

Dirk De Wild Autoverhuur B.V.

 

van Markenstraat 34
2941 BX Lekkerkerk
Tel. 0180 201 201

 

Autoverhuur Bakwagens

Wilt u in Krimpen, Lekkerkerk, Ouderkerk of Schoonhoven een Renault Master huren?

Met deze bakwagen annex verhuiswagen kunt u alle kanten? Dit voertuig heeft een inhoud van 18 m3. Bij deze bakwagen ligt de laadvloer boven de achterwielen. Dit zorgt ervoor dat u maximaal gebruik kunt maken van de laadruimte. De auto heeft een handgeschakelde versnellingsbak en een elektrische laadklep. Snel online regelen, klik hier!

Autoverhuur Bestelbus

Wilt u in Krimpen, Lekkerkerk, Ouderkerk of Schoonhoven een Mercedes Sprinter huren?

Met deze verlengde Mercedes Sprinter heeft u een inhoud van 12 m3 ter beschikking. Er zitten dubbele openslaande achterdeuren in en een zijdeur. Snel online regelen, klik hier!

Of wilt u in Krimpen, Lekkerkerk, Ouderkerk of Schoonhoven een Mercedes Vito huren?

Met deze gesloten Mercedes Vito heeft u een inhoud van 8 m3 ter beschikking. De Vito Gesloten Bestelwagen beschikt over grote laadopeningen en een lage laaddrempel, waardoor laden en lossen snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd Snel online regelen, klik dan hier!

Autoverhuur Personenbus

Wilt u in Krimpen, Lekkerkerk, Ouderkerk of Schoonhoven een personenbus Mercedes Vito Tourer huren?

Heeft u binnenkort een personeels-of familieuitje? Met deze verlengde Mercedes Vito Tourer kunt u met 9 personen op weg. Gewoon gezellig met z’n allen in een bus. Snel online regelen, klik hier!

Autoverhuur Cabrio

Wilt u in Krimpen,Lekkerkerk, Ouderkerk of Schoonhoven een cabrio huren?

Lekker op een vrije dag toeren en genieten van de zon. Met onze cabriolets kunt u lekker op weg. Snel online regelen, klik hier!

Autoverhuur Personenauto

 

Wilt u in Krimpen, Lekkerkerk, Ouderkerk of Schoonhoven een personenauto huren?

Heeft u binnenkort een personenauto nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In deze Skoda Fabia passen 5 mensen, inclusief de bestuurder. Er kan zowel particulier als zakelijk worden gehuurd. Snel online regelen, klik hier!