Autoverhuur in de Krimpenerwaard – Lekkerkerk bij Dirk de Wild’s  DW Autoverhuur 

Dirk De Wild Autoverhuur, een bekende naam in de Krimpenerwaard.
Vroeger van De Wild Sneltransport en tegenwoordig zijn wij bekend van Dirk de Wild DW Autoverhuur. Onze kracht in de autoverhuur is het aanbieden van diversiteit, flexibiliteit en
maatwerk. Kortom, uw wensen staan bij ons centraal. 

Auto huren met een lage borg
Autoverhuur Dirk de Wild voor voordelig autoverhuur in Krimpen, Capelle, Ouderkerk, Lekkerkerk en Schoonhoven. Snel huren van bestelbus, personenbus en bakwagen bent u bij DW Autoverhuur aan het juiste adres. U huurt een bakwagen of bestelbus met een lage borg. Klik hier voor meer info over de bakwagens en de lage borg en voor de bestelbus

Autoverhuur snel geregeld, met de laagste borg!

Bel 0180 201 201 en regel binnen 1 minuut een bestelbus, bakwagen, personenbus of personenauto bij DWautoverhuur. Ook kunt u reserveren via deze website.

Autoverhuur aan bedrijven

Heeft u op korte termijn voor uw bedrijf een bakwagen of een bestelbus nodig? Wij verhuren aan de zakelijke klant. Zowel voor de korte of lange termijn, wij bieden u alle mogelijkheden aan. Autoverhuur Dirk de Wild biedt het allemaal.

Autoverhuur aan particulier

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een bakwagen of een bestelbus nodig? Heeft u binnenkort een familieuitje of wil u van de zon genieten? Wij verhuren ook aan particuliere klanten. Zowel voor de korte of lange termijn, wij bieden u alle mogelijkheden aan.  Autoverhuur Dirk de Wild biedt het allemaal.

Dirk De Wild Autoverhuur B.V.

Door onvoorziene omstandigheden is ons afgiftepunt van de huurauto’s tijdelijk: