Autoverhuur bestelbus huren Schoonhoven

Wilt u in  Schoonhoven en omgeving een Mercedes Sprinter huren?

Met deze verlengde Mercedes Sprinter heeft u een inhoud van 12 m3 ter beschikking. Er zitten dubbele openslaande achterdeuren in en een zijdeur.

zoek aanpassen
  Filter resutaten

  Maak een telefonische reservering
  +31 180 201 201
  2 resultaten
  Sorteervolgorde: Prijs | naam
  geen A/C
  12× m3
  3× personen
  Diesel
  12 l/100km

  Versnellingsbak: Handmatig
  vrije afstand: 100 km

  Bestelbus huren: Mercedes Sprinter verlengd U wilt een gesloten bestelbus huren. Deze verlengde Mercedes Sprinter heeft een inhoud van 12 m3. Er zitten dubbele openslaande achterdeuren in en een zijdeur. Mocht u de auto meerdere dagen nodig hebben, informeert u dan naar de speciale mogelijkheden. U krijgt een volle tank diesel mee en wij verwachten een volle tank diesel retour. U kunt ook bij ons in de loods aftanken.

  Prijs vanaf: € 90.00 per dag
  totaal huur € 90.00

  Toon details

  Boek deze auto

  Vito bestelbus

  A/C
  6× m3
  3× personen
  Diesel
  12 l/100km

  Versnellingsbak: Automatisch
  vrije afstand: 100 km

  Bestelbus huren: Mercedes Vito U wilt een Vito bestelbus huren. Deze Vito bestelbus heeft een inhoud van 6 m3. Er zitten dubbele openslaande achterdeuren in en een zijdeur. Mocht u de auto meerdere dagen nodig hebben, informeert u dan naar de speciale mogelijkheden. U krijgt een volle tank diesel mee en wij verwachten een volle tank diesel retour. U kunt ook bij ons in de loods aftanken.

  Prijs vanaf: € 80.00 per dag
  totaal huur € 80.00

  Toon details

  Boek deze auto

  ×

  Boek uw auto nu

   Credit card betalingen zijn alleen via deze website mogelijk. Tijdens het afhalen kan u bij voorkeur met PIN betalen, Credit Card is tot op heden niet mogelijk bij ons.